Ξενοδοχεία Κοντά στην Χώρα της Τήνου

tinos-hotel-poseidonΗ ιδιαίτερη ομορφιά κι ο ξεχωριστός χαρακτήρας της Τήνου, έχουν καθιερώσει το νησί ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα. Η αυξημένη ζήτηση για καταλύματα έχει ωθήσει τους ντόπιους να δημιουργήσουν πληθώρα ξενοδοχείων κι ενοικιαζόμενων δωματίων. Φυσικά, ένα μεγάλο μέρος όλων αυτών των καταλυμάτων βρίσκεται στην Χώρα της Τήνου. Είναι το κεντρικότερο σημείο του νησιού και διαθέτει λιμάνι, εξασφαλίζοντας ομαλή κι εύκολη πρόσβαση από οποιονδήποτε προορισμό.

Υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία στην Χώρα της Τήνου και στην τριγύρω περιοχή. Ανάλογα με την τιμή που έχετε στο μυαλό σας, μπορείτε να βρείτε ένα εξαιρετικό κατάλυμα δίπλα σε κεντρικό σημείο και να απολαύσετε τις διακοπές σας στην Τήνο στο έπακρο. Ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία μέσα στην πρωτεύουσα της Τήνου, βρίσκουμε πολλά παραθαλάσσια ξενοδοχεία με θέα στο Αιγαίο. Το Altana Boutique Hotel και το Onar Hotel & Suites αποτελούν εκπληκτικές επιλογές για κάθε ταξιδιώτη, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του νησιού.

Το Agali Bay Hotel και το Poseidonio Hotel είναι δύο ακόμη πολύ όμορφες επιλογές διαμονής για εσάς, εάν σας ενδιαφέρει να βρίσκεστε στην Χώρα της Τήνου. Επίσης, στην περιοχή θα βρείτε αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια, με όλες τις παροχές που διασφαλίζουν άνετη κι ευχάριστη διαμονή. Τα Aigaio Studios και Tinos View Apartments, όπως και το Aeolis Tinos Suites, έχουν χτιστεί σε προνομιακή θέση και προσφέρουν μια ιδανική λύση για τους ταξιδιώτες.

Τα περισσότερα ξενοδοχεία της Χώρας στην Τήνο έχουν θέα στη θάλασσα, αν κι ορισμένα βλέπουν προς το εσωτερικό του νησιού και την άγρια ομορφιά των τοπίων του. Οι επαγγελματίες στο νησί παρέχουν εξαιρετικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, φροντίζοντας να περάσετε αξέχαστες διακοπές στην Τήνο. Είναι σίγουρα σημαντικό να βρίσκεστε σε μια τοποθεσία, η οποία συνδέει αρμονικά το κέντρο με όλα τα αξιοθέατα του νησιού. Αν λοιπόν είστε αποφασισμένοι να βρείτε ένα τέτοιο ξενοδοχείο, η Χώρα στην Τήνο θα καλύψει τις ανάγκες σας απόλυτα, με μια ευρεία γκάμα επιλογών.

Όσοι διαθέτουν το δικό τους μέσο μεταφοράς, ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο, ίσως θελήσουν να μείνουν λίγο πιο έξω από τη Χώρα, όπου ενδεχομένως θα εξασφαλίσουν πιο συμφέρουσες τιμές.

Στον Άγιο Σώστη, για παράδειγμα, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της Χώρας, το Cavos Hotel είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή, με δωρεάν wi-fi για απεριόριστη πρόσβαση στο Spin Palace. Τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα και τη Μύκονο, ενώ παρέχεται δωρεάν μεταφορά προς το λιμάνι.