Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια από τον Πειραιά στην Τήνο, Δρομολόγια και Κόστος

ticket1Υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Τήνο. Επομένως, μπορείτε να βρείτε οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε καθημερινή βάση. Αν και τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου έχουν επίσης δρομολόγια πλοίων που καλύπτουν την συγκεκριμένη διαδρομή, το λιμάνι του Πειραιά αποτελεί τη δημοφιλέστερη επιλογή των ταξιδιωτών. Είναι εξάλλου το μεγαλύτερο λιμάνι της αθηναϊκής πρωτεύουσας κι εξυπηρετεί τον μεγαλύτερο όγκο ταξιδιωτών ετησίως.

Η διαδρομή με το συμβατικό πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά στην Τήνο διαρκεί περίπου 5 ώρες. Είναι αρκετά ξεκούραστο, αλλά περνά κι από άλλα κυκλαδίτικα νησιά. Υπάρχει ωστόσο και το ταχύπλοο, το οποίο διαρκεί 3 ώρες και 30 λεπτά, αρκετά γρηγορότερο ως μεταφορικό μέσο. Το κόστος των εισιτηρίων είναι αρκετά οικονομικό, με τις τιμές να κυμαίνονται από 20 ευρώ έως και 35 ευρώ για τη διαδρομή Πειραιάς – Τήνος. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που εκτελούν τα δρομολόγια αυτά κι επομένως καλύτερα να κάνετε έρευνα αγοράς, πριν αγοράσετε το εισιτήριό σας. Καλό είναι να γνωρίζετε, όμως, ότι ιδιαίτερα κατά τους μήνες αιχμής, παρατηρείται υψηλό ποσοστό πληρότητας στα δρομολόγια. Συνεπώς, σας συμβουλεύουμε να κάνετε κράτηση αρκετά πιο νωρίς στα εισιτήρια.

Καθώς δεν υπάρχει άμεση αεροπορική σύνδεση με το νησί της Τήνου, η ακτοπλοϊκή μεταφορά αποτελεί τη μοναδική επιλογή σας. Ο στόλος των ελληνικών πλοίων που εκτελεί τα δρομολόγια στην Τήνο και στις Κυκλάδες γενικότερα είναι σύγχρονος και μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κάθε ταξιδιώτη. Το εσωτερικό των πλοίων είναι ευρύχωρο κι εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες στο νησί της Τήνου σε καθημερινή βάση. Μέσα στο πλοίο, υπάρχουν καθίσματα κι αρκετά μαγαζιά, τηλεοράσεις κι αίθουσες ξεκούρασης. Ανάλογα με το εισιτήριο που έχετε προμηθευτεί, θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στις αεροπορικές θέσεις που σας αντιστοιχούν, στο κατάστρωμα ή στην προσωπική σας καμπίνα.

Απολαύστε το ταξίδι σας από τον Πειραιά στην Τήνο, θαυμάζοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η μεταφορά σας από και προς τον προορισμό των διακοπών σας θα είναι συναρπαστική!